Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.100
Vatten
1.000
1.000
0.050
Svart sirap
0.250
0.150
Färsk jäst
0.110
0.020
Russin
0.100
Kanel
0.003
Ingefära
0.010
Kryddnejlika
0.005
Anis
0.004
Pomerans
0.020
Total vikt: 3.822

Blanda ingredienserna till en smidig deg. Ca 6 minuter på långsam hastighet och 3 minuter på hög hastighet.
Viltid: 30 minuter.
Jästid: 37° i ca 60 minuter.
Ånga: 20 sekunder.
Ingångstemperatur: 240°C
Baktemperatur: 190°C
Baktid: (550 g) ca 28 minuter.

Kategori

Kategori

Bageri

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Jul, Påsk

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd