Blanda ingredienserna till en smidig deg. Ca 6 minuter på långsam hastighet och 3 minuter på hög hastighet.
Viltid: 30 minuter.
Jästid: 37° i ca 60 minuter.
Ånga: 20 sekunder.
Ingångstemperatur: 240°C
Baktemperatur: 190°C
Baktid: (550 g) ca 28 minuter.
Bakvört special är ett flytande extrakt baserat på mältat korn som ger en starkt rostad och söt maltsmak.
Visa produktTorkat surdegspulver från råg med naturliga surdegsbakterier. Berikar brödet med en fyllig och rund smak.
Visa produktLångsamochfin är en brödbas som ger ett alldeles speciellt bröd som är mycket lätt att tycka om.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för mjukhet
Lecisoft Fri är en e-nummerfri brödförbättrare i pulverform som ger mjukhet under längre tid till alla typer av bröd.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige