Grupp Bröd
Ingrediens
KG
Vatten
1.000
Vetemjöl
1.200
0.140
Solroskärnor
0.075
Linfrö
0.075
Pumpakärnor
0.075
Salt
0.035
0.013
Total vikt: 2.613

Blandningstid: 5 + 10 minuter.
Degen skall vara vek när den är klar. Låt degen vila i oljad bunke i 1,5 timme.
Vik 3 gånger under viltiden. Dela upp i önskad storlek.
Lägg på plankor med durummjöl och låt jäsa i 1 timma i rumstemperatur.
Baka av i stenugn.
Ingångstemperatur: 270°C
Baktemperatur: 200°C
Baktider:
Bröd: 30 minuter
Baguette: 20 minuter
Bräck/frallor: 15 minuter

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Baguette, Bröd, Frallor