Joggabröd

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Typ

Typ

Pulver

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Jogga Bröd
0.500
Torrjäst
0.025
Vetemjöl
1.200
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total vikt: 2.775

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 28 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 45 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 20 sek
Baktemperatur: 210 °C
Baktid: (500 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetekli, Mältade Veteflingor, Vetegluten, Rågmjöl, Vetemjöl, Salt, Maltmjöl (korn), Druvsocker, Mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), Socker

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3990-0088
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Jogga Bröd
0.500
Torrjäst
0.025
Vetemjöl
1.200
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total vikt: 2.775

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 28 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 45 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 20 sek
Baktemperatur: 210 °C
Baktid: (500 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetekli, Mältade Veteflingor, Vetegluten, Rågmjöl, Vetemjöl, Salt, Maltmjöl (korn), Druvsocker, Mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), Socker

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3990-0088
20 kg
Säck