Joggabröd

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Jogga Bröd
0.500
Torrjäst
0.025
Vetemjöl
1.200
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total vikt: 2.775

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 28 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 45 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 20 sek
Baktemperatur: 210 °C
Baktid: (500 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (KJ)
1,350.00
Energi (Kcal)
320.00
Fett (g)
5.00
därav mättat (g)
2.00
Kolhydrater (g)
38.00
därav sockerarter (g)
7.00
Fibrer (g)
19.00
Protein (g)
21.00
Natrium (g)
2.00
Salt (g)
5.00

Ingredienser

VETEkli, Mältade VETEflingor, VETEGLUTEN, Rågmjöl, VETEmjöl, Salt, Maltmjöl (korn), Druvsocker, Mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), Socker

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
399011
15 kg
Säck
40x15kg

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Jogga Bröd
0.500
Torrjäst
0.025
Vetemjöl
1.200
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total vikt: 2.775

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 28 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 45 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 20 sek
Baktemperatur: 210 °C
Baktid: (500 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (KJ)
1,350.00
Energi (Kcal)
320.00
Fett (g)
5.00
därav mättat (g)
2.00
Kolhydrater (g)
38.00
därav sockerarter (g)
7.00
Fibrer (g)
19.00
Protein (g)
21.00
Natrium (g)
2.00
Salt (g)
5.00

Ingredienser

VETEkli, Mältade VETEflingor, VETEGLUTEN, Rågmjöl, VETEmjöl, Salt, Maltmjöl (korn), Druvsocker, Mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), Socker

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
399011
15 kg
Säck
40x15kg