Grupp Deg
Ingrediens
KG
Vetemjöl Extra
1.700
Vatten
1.000
0.250
Aromatic Bakmalt Ljus Special
0.200
0.064
Salt
0.030
Total vikt: 3.244

1: Blanda alla ingredienserna i en deg gryta.

2: Kör degen  4 min långsamt och 4 min snabbt.

3: Låt degen vila i ca 20 min.

4: Väg degbitar till lämpliga storlekar.

5: Rundriv bitarna och gör limpor eller annat av dem.

6: Jäs bröden i ett jässkåp i ca 50 min.

7: Baka av dem med ingångstemp på 240°C för att direkt sänka till 210°C.

8: Baktiden varierar utefter storlekar på bröden ca 12-24 minuter.

Kategori

Kategori

Bageri, Industri

Färdig produkt

Färdig produkt

Baguette, Bröd, Formbröd, Frallor, Toastbröd