Trender 2022 – 8 insikter för framgång i spåren av covid
Pandemin har förändrat vår omvärld i grunden och skapat nya riktningar och trender för vår bransch. Bröd- och kakindustrin i ...
Här delar vi med oss av de insikter vi samlar in utifrån de senaste branschnyheterna och konsumenttrenderna vi ser på marknaden. Här hittar du insiktsartiklar från Bakels kompetenta team av livsmedelsingenjörer, marknadsresearchers och applikationsspecialister. Vår framgång är din framgång.
Pandemin har förändrat vår omvärld i grunden och skapat nya riktningar och trender för vår bransch. Bröd- och kakindustrin i ...
Vi utforskar det kontroversiella ämnet och forskningen som föranleder innovation inom livsmedelsindustrin. Läs mer.
Innovation är en ständig rörelse som drivs av nya rön och trender, nya produktionstekniker, förändrade konsumentkrav och lagstiftning. Att ifrågasätta ...
En Cake Gel är den där magiska ingrediensen som gör underverk för produktionen av mjuka kakor. Lär dig mer om ...
Intresset för nyttiga och bra alternativ i brödhyllan håller i sig. Fullkornsbröden har fått en given plats, vilket är positivt ...
Box 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige