Lecisoft Råg
Låt oss presentera en revolutionerande produkt - Lecisoft Råg - En anpassad tekniskt lösning för mjukhet i bröd med hög ...
Visa produktAlla våra produkter är framtagna för att passa lokala marknader och kundbehov.
Låt oss presentera en revolutionerande produkt - Lecisoft Råg - En anpassad tekniskt lösning för mjukhet i bröd med hög ...
Visa produktTorkat surdegspulver från råg med naturliga surdegsbakterier. Berikar brödet med en fyllig och rund smak.
Visa produktFörbättra dina bröd och chokladkakor med vår ekologiska mörka malt. Perfekt som substitut för karamell och en mängd olika bakverk.
Visa produktVår maltextrakt är den perfekta ingrediensen för att uppnå den traditionella färgen och skorpan på kontinentala bröd.
Visa produktDenna bakvört är perfekt för alla typer av festliga bröd och är känt för sin starka, söta maltiga smak.
Visa produktDenna maltextrakt hjälper dig att uppnå den traditionella färgen och skorpan på kontinentala bröd, och beroende på doseringen kan den ...
Visa produktEn mångsidiga produkt som är idealisk för alla typer av bruna bröd och kan till och med användas som substitut ...
Visa produktKan användas i en mängd olika saker och med sin ekologiska certifiering kan du lita på att du använder en ...
Visa produktRågmaltspulver är en mångsidig produkt som har en låg dosering där du inte behöver använda mycket för att få en ...
Visa produktMed Aromatic Rågmaltpulver kan du lägga till en underbart rågsmak i dina bröd utan att förlora det jämna, enhetliga utseendet.
Visa produktLångsamofin Prebiotika har alla värden från vår klassiska Långsamofin plus extra fördelar från de egenskaper som cikoriarot erbjuder. Cikoriarot är ...
Visa produktFermdor R Classic är ett rågbaserat surdegspulver som används på 3-8% baserat på mjölvikt. En traditionellt mild surdeg med en ...
Visa produktFermdor Rustic är ett vete-baserat surdegspulver som används till 1-5% baserat på mjölvikt. Produkten levererar en rustik karaktär genom de ...
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för mjukhet
En modern brödförbättrare som bibehåller brödets mjukhet under en längre tid.
Visa produktEn brödbas med råg, som ger ett mörkare matbröd. Den har en fyllig smak och passar bra till fristående limpor ...
Visa produktRåger är en fiberrik brödbas för mörkt bröd med en god rågsmak och syrlighet från surdeg.
Visa produktEn blandning av olika sädesslag och frön så som havregryn, hirs, linfrön, bovete och solrosfrön.
Visa produktLångsamochfin är en brödbas som ger ett alldeles speciellt bröd som är mycket lätt att tycka om.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för mjukhet
Lecisoft Fri är en e-nummerfri brödförbättrare i pulverform som ger mjukhet under längre tid till alla typer av bröd.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för volym
Lecimax 2000 är en klassisk brödförbättrare i pulverform för volym och stabilitet i alla typer av gäsbröd.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige