
Lecimax matbröd
Brödförbättrare, Stabilitet, Volym
Lecimax matbröd är en brödförbättrare för bakning helt utan e-nummer. Produkten är uppbyggd på olika typer av enzymer.
Visa produktAlla våra produkter är framtagna för att passa lokala marknader och kundbehov.
Brödförbättrare, Stabilitet, Volym
Lecimax matbröd är en brödförbättrare för bakning helt utan e-nummer. Produkten är uppbyggd på olika typer av enzymer.
Visa produktDekoration & fyllning, Vetebröd
Remonser och fyllningar färdiga att använda. Passar för många olika applikationer, så som vetebröd och wienerbröd, pajer, muffins och tårtor.
Visa produktBrödförbättrare, Enzymer, Mjukhet
Lecisoft Fri är en e-nummerfri brödförbättrare i pulverform som ger mjukhet under längre tid till alla typer av bröd.
Visa produktBrödförbättrare, Enzymer, Stabilitet, Volym
Lecifri-E är en brödförbättrare för bakning utan emulagator vilket ger slutprodukten en renare innehållsförteckning.
Visa produktBandex är en vegetabilisk skiljeolja avsedd för stålband, plåtar och sprayning av formar. Oljan är mycket ekonomisk.
Visa produktSpecialolja 114 är en kraftfull skiljeolja avsedd för stålband, och förhindrar fastbränningar eller beläggningar.
Visa produktFärskhet, Kakförbättrare, Mjuka kakor, Mjukhet, Stabilitet
Dorothy är en kakförbättrare och en emulsion som bevarar mjukhet och färskhet i mjuka kakor under lagringstiden.
Visa produktAlpha-gel emulgator, Mjuka kakor, Stabilitet, Vispemulgator, Volym
Jilk är en mångsidig emulgator för det mindre bageriet. Lämplig för alla typer av bakpulverbaserade mjuka kakor samt glass.
Visa produktBox 13099 415 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige