Lecisoft Råg
Låt oss presentera en revolutionerande produkt - Lecisoft Råg - En anpassad tekniskt lösning för mjukhet i bröd med hög ...
Visa produktAlla våra produkter är framtagna för att passa lokala marknader och kundbehov.
Låt oss presentera en revolutionerande produkt - Lecisoft Råg - En anpassad tekniskt lösning för mjukhet i bröd med hög ...
Visa produktUtmärkt resultat till låg dosering - 1% på mjölmängd. Vi vet att säker produktionskvalitet är nyckeln till framgångsrik brödproduktion. Med Lecimax ...
Visa produktTorkat surdegspulver från råg med naturliga surdegsbakterier. Berikar brödet med en fyllig och rund smak.
Visa produktLångsamofin Prebiotika har alla värden från vår klassiska Långsamofin plus extra fördelar från de egenskaper som cikoriarot erbjuder. Cikoriarot är ...
Visa produktMed Fermdor® Active innehåller aktiv jäst, surdeg och effektiva enzymer. Med denna produkt säkerställer du en brödproduktion med jämn och ...
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för volym
Ett lågdoserande bakhjälpmedel för volym och fint inkråm.
Visa produktEtt koncentrat för kostnadseffektiv och rationell produktion av surdegsciabatta. Du får ett smakrikt bröd med karaktäristisk ciabattatextur. Passar till ett ...
Visa produktEn lättarbetad helmix för mjuka vita bröd av olika slag som tekakor, hamburgare och korvbröd. Tillsätt endast vatten och jäst ...
Visa produktEn brödbas som ger ett saftigt bröd baserat på potatisflingor, som bidrar till brödets goda smak.
Visa produktMjölkpulver & Äggersättare, Mjölkersättning
En pulverersättare för mjölk för bröd och bakverk som ger samma goda egenskaper som mjölk, men med en bättre färskhet.
Visa produktEn bas med superfröet chia och sädesslaget havre. Innehåller även grahamsmjöl, kornflingor och linfrön.
Visa produktHavrebröd med fyllig och god smak av havre. Innehåller 60% havre samt solrosfrö och gula linfrö.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige