Potatisgrova

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

365 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete)

Kategori

Kategori

Brödbaser

Varumärke

Varumärke

Bakels

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.060
Bakels Potatisgrova
0.500
Bakels Torrjäst
0.030
Vetemjöl
1.300
Total vikt: 2.890

Användning

Blanda ingredienserna till en smidig deg. Normala körtider.
Degtemp: 27-28°C
Liggtid: Ingen
Jästid: 37°C ca. 50 min
Ingångstemp: 240°C
Ånga: ca. 20 sek
Baktemp: i ram 180°C
Baktid:(550 g) i ram ca. 40 min

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Fett (g)
4.00
därav mättat (g)
3.00
Kolhydrater (g)
62.00
därav sockerarter (g)
6.00
Protein (g)
14.00
Natrium (g)
2.00

Ingredienser

VETEmjöl, potatisflingor (27%), VETEGLUTEN, salt, socker, emulgeringsmedel E471, surhetsreglerande medel citronsyra, enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
397411
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.060
Bakels Potatisgrova
0.500
Bakels Torrjäst
0.030
Vetemjöl
1.300
Total vikt: 2.890

Användning

Blanda ingredienserna till en smidig deg. Normala körtider.
Degtemp: 27-28°C
Liggtid: Ingen
Jästid: 37°C ca. 50 min
Ingångstemp: 240°C
Ånga: ca. 20 sek
Baktemp: i ram 180°C
Baktid:(550 g) i ram ca. 40 min

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Fett (g)
4.00
därav mättat (g)
3.00
Kolhydrater (g)
62.00
därav sockerarter (g)
6.00
Protein (g)
14.00
Natrium (g)
2.00

Ingredienser

VETEmjöl, potatisflingor (27%), VETEGLUTEN, salt, socker, emulgeringsmedel E471, surhetsreglerande medel citronsyra, enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
397411
20 kg
Säck