Översikt
En brödbas som ger ett saftigt bröd baserat på potatisflingor, som bidrar till brödets goda smak. Optimalt för hamburgare och korvbröd tack vara sin mjukhet och saftighet.
Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.
365 dagar
Pulver
Gluten (vete)
Blanda ingredienserna till en smidig deg. Normala körtider.
Degtemp: 27-28°C
Liggtid: Ingen
Jästid: 37°C ca. 50 min
Ingångstemp: 240°C
Ånga: ca. 20 sek
Baktemp: i ram 180°C
Baktid:(550 g) i ram ca. 40 min
VETEmjöl, potatisflingor (27%), VETEGLUTEN, salt, socker, emulgeringsmedel E471, surhetsreglerande medel citronsyra, enzym
Blanda ingredienserna till en smidig deg. Normala körtider.
Degtemp: 27-28°C
Liggtid: Ingen
Jästid: 37°C ca. 50 min
Ingångstemp: 240°C
Ånga: ca. 20 sek
Baktemp: i ram 180°C
Baktid:(550 g) i ram ca. 40 min
VETEmjöl, potatisflingor (27%), VETEGLUTEN, salt, socker, emulgeringsmedel E471, surhetsreglerande medel citronsyra, enzym