Dark Levain

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

270 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete, råg, korn, havre)

Kategori

Kategori

Brödbaser

Varumärke

Varumärke

Bakels

Ingredienser

Grupp Deg
Ingrediens
KG
%
Vatten
1.000
71.00
Vetemjöl
0.700
50.00
Bakels Dark Levain
0.700
50.00
Bakels Torrjäst
0.015
1.00
Total vikt: 2.415

Användning

Vatten ca 1000 g
Bakels Dark Levain 700 g
Bagerivete extra 700 g
Bakels Torrjäst 15 g

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,400.00
Energi (kcal)
330.00
Fett (g)
2.50
därav mättat (g)
0.00
Kolhydrater (g)
60.00
därav sockerarter (g)
2.50
Protein (g)
13.00
Natrium (g)
2.00

Ingredienser

VETEmjöl, RÅGmjöl, DURUMVETE, torkad surdeg (durumVETEmjöl), torkad surdeg (RÅG), mältade VETEflingor, HAVREmjöl, salt, maltmjöl (KORN), VETEGLUTEN, karamelliserat socker, askorbinsyra (E300), enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
395212
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp Deg
Ingrediens
KG
%
Vatten
1.000
71.00
Vetemjöl
0.700
50.00
Bakels Dark Levain
0.700
50.00
Bakels Torrjäst
0.015
1.00
Total vikt: 2.415

Användning

Vatten ca 1000 g
Bakels Dark Levain 700 g
Bagerivete extra 700 g
Bakels Torrjäst 15 g

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,400.00
Energi (kcal)
330.00
Fett (g)
2.50
därav mättat (g)
0.00
Kolhydrater (g)
60.00
därav sockerarter (g)
2.50
Protein (g)
13.00
Natrium (g)
2.00

Ingredienser

VETEmjöl, RÅGmjöl, DURUMVETE, torkad surdeg (durumVETEmjöl), torkad surdeg (RÅG), mältade VETEflingor, HAVREmjöl, salt, maltmjöl (KORN), VETEGLUTEN, karamelliserat socker, askorbinsyra (E300), enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
395212
20 kg
Säck