1: Blanda alla ingredienser och kör på låg växel i ca 8 min, kör på snabbare hastighet ca 5-6 min så att degen släpper ifrån sidorna.
2:Lägg degen i en plastlåda, och låt vila i 2-3 tim i rumstemperatur under lock.
3: Gör 1 vikning i timmen så degen blir spänd.
4: Vält ut degen på ett mjölat bord och väg upp till önskade bitar.
5: Vik försiktigt in bitarna så att bibehållen luft stannar kvar.
6: Jäs bröden under duk till lämplig storlek.
7: Snitta bröden med en vass kniv.
8: Baka av med en hög ingångstemp ca 260C, sänk till 230C
9: Ånga rejält, och öppna spjället efter 10min
10: Baktiden är beroende av storlek på bröden , men du vill uppnå en mörk fin färg med en rejäl skorpa på. ca 25 min
Ett härligt mörkt bröd med fyllig smak. Brödet innehåller två olika surdegar, durum och råg.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige