Översikt
En bas för ett mörkt, fiberrikt matbröd med en god och fyllig smak. Bröden skall bakas sammanskuvade eller i form.
240 dagar
Pulver
Gluten (vete, råg), Gluten (korn)
Vatten 1000g
Bakels Grovkorn 800g
Vetemjöl Extra 900g
Sirap mörk 100g
Bakels Torrjäst 25g
VETEkli, RÅGmjöl, VETEkli, torkad surdeg (RÅG, VETE), VETEGLUTEN, maltmjöl (KORN), mältade VETEflingor, salt, VETEmjöl, VETEfibrer, enzym
Vatten 1000g
Bakels Grovkorn 800g
Vetemjöl Extra 900g
Sirap mörk 100g
Bakels Torrjäst 25g
VETEkli, RÅGmjöl, VETEkli, torkad surdeg (RÅG, VETE), VETEGLUTEN, maltmjöl (KORN), mältade VETEflingor, salt, VETEmjöl, VETEfibrer, enzym