Multibas

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Typ

Typ

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete, havre, råg)

Kategori

Kategori

Brödbas & mix

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Multibas
0.700
Torrjäst
0.020
Vetemjöl
1.300
Total vikt: 3.070

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg. Normala körtider.

Degtemperatur: 26-28°C
Liggtid: 15 minuter
Jästid: 37°C, ca 45 min
Ingångstemperatur: 230°C
Ånga: ca 10 sek
Baktemperatur: 200°C
Baktid: (550 g) ca. 22 minuter

Användning

Se recept.

Näringsinformation

Typ
Värde
Energi (KJ)
1850
Energi (Kcal)
440
Fett (g)
25
Fett (därav mättat) (g)
2.5
Kolhydrater (g)
30
Kolhydrater (därav sockerarter) (g)
4
Protein (g)
19
Natrium (g)
1.5
Salt (g)
4.27

Ingredienser

Solrosfrö, Linfrö, Vetemjöl, Pumpafrö, Havregryn, Rågmjöl, Vetekli, Vetegluten, Torkad Surdeg (vete), Salt, Socker, Emulgeringsmedel solroslecitin, Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Multibas
0.700
Torrjäst
0.020
Vetemjöl
1.300
Total vikt: 3.070

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg. Normala körtider.

Degtemperatur: 26-28°C
Liggtid: 15 minuter
Jästid: 37°C, ca 45 min
Ingångstemperatur: 230°C
Ånga: ca 10 sek
Baktemperatur: 200°C
Baktid: (550 g) ca. 22 minuter

Användning

Se recept.

Näringsinformation

Typ
Värde
Energi (KJ)
1850
Energi (Kcal)
440
Fett (g)
25
Fett (därav mättat) (g)
2.5
Kolhydrater (g)
30
Kolhydrater (därav sockerarter) (g)
4
Protein (g)
19
Natrium (g)
1.5
Salt (g)
4.27

Ingredienser

Solrosfrö, Linfrö, Vetemjöl, Pumpafrö, Havregryn, Rågmjöl, Vetekli, Vetegluten, Torkad Surdeg (vete), Salt, Socker, Emulgeringsmedel solroslecitin, Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
20 kg
Säck