Lantbröd

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete, råg), Gluten (korn)

Kategori

Kategori

Brödbaser

Färdig produkt

Färdig produkt

Baguette, Fralla, Fristående bröd

Varumärke

Varumärke

Bakels

Ingredienser

Grupp Grundrecept
Ingrediens
KG
Vatten
1.000
Bakels Lantbrödsmix
0.900
Vetemjöl Starke
0.900
Bakels Torrjäst
0.025
Total vikt: 2.825

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,400.00
Energi (kcal)
320.00
Fett (g)
2.00
därav mättat (g)
0.00
Kolhydrater (g)
62.00
därav sockerarter (g)
4.00
Protein (g)
9.00
Natrium (g)
1.00

Ingredienser

RÅGmjöl, VETEmjöl, VETEflingor, maltmjöl (KORN), salt, socker, citronsyra, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel E472e, askorbinsyra (E300), enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
391011
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp Grundrecept
Ingrediens
KG
Vatten
1.000
Bakels Lantbrödsmix
0.900
Vetemjöl Starke
0.900
Bakels Torrjäst
0.025
Total vikt: 2.825

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,400.00
Energi (kcal)
320.00
Fett (g)
2.00
därav mättat (g)
0.00
Kolhydrater (g)
62.00
därav sockerarter (g)
4.00
Protein (g)
9.00
Natrium (g)
1.00

Ingredienser

RÅGmjöl, VETEmjöl, VETEflingor, maltmjöl (KORN), salt, socker, citronsyra, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel E472e, askorbinsyra (E300), enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
391011
20 kg
Säck