Långsamofin

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Typ

Typ

Pulver

Kost

Kost

Halal

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Långsamofin
1.000
Torrjäst
0.020
Vetemjöl
1.000
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total vikt: 3.070

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 26-28 °C
Liggtid: 15 min
Jästid: 37 °C ca. 60 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 20 Sek
Baktemperatur: 200 °C
Baktid: (550 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Solrosfrö, Linfrö, Vetegluten, Polyglycerolpolyricinoleat (E476), Havregryn, Rågmjöl, Vetekli, Socker, Torkad Surdeg (vete), Salt, Mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), Solroslecitin, Enzym, Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3918-0067
20 kg
Säck
3918-0101
600 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Långsamofin
1.000
Torrjäst
0.020
Vetemjöl
1.000
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total vikt: 3.070

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 26-28 °C
Liggtid: 15 min
Jästid: 37 °C ca. 60 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 20 Sek
Baktemperatur: 200 °C
Baktid: (550 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Vetemjöl, Solrosfrö, Linfrö, Vetegluten, Polyglycerolpolyricinoleat (E476), Havregryn, Rågmjöl, Vetekli, Socker, Torkad Surdeg (vete), Salt, Mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), Solroslecitin, Enzym, Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
3918-0067
20 kg
Säck
3918-0101
600 kg
Säck