NYHET
NYHET
IngredienserBRÖD
Blandningstid: ca 5+2 minuter.
Viltid: 20 minuter.
Degvikt: ca 500 g
Jästid: ca 45 minuter.
Ingångstemperatur: 240°C
Baktemperatur: 200°C
Ånga: 8 sekunder.
Baktid: ca 25 minuter.
BACKBRÖD
Blandningstid: ca 5+5 minuter.
Viltid: 90 minuter i plastback, två vikningar.
Degvikt: ca 500 g
Jästid: ca 45 minuter i rumstemperatur.
Ingångstemperatur: 260°C
Baktemperatur: 230°C
Ånga: 20 sekunder.
Baktid: ca 35 minuter.
Fermdor® Active Durum innehåller aktiv jäst, surdeg och effektiva enzymer. Med denna produkt säkerställer du en brödproduktion med jämn och ...
Visa produktLångsamochfin är en brödbas som ger ett alldeles speciellt bröd som är mycket lätt att tycka om.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige