Tomatbröd

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete), Kan innehålla spår av mjölk och ägg

Kategori

Kategori

Brödbaser

Varumärke

Varumärke

Bakels

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.000
Vetemjöl
0.920
Bakels Tomatbröd
0.920
Bakels Torrjäst
0.020
Total vikt: 2.860

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg. 2 min på långsam hastighet och 5 minuter på på hög hastighet..
Degtemperatur: 26-28°C
Liggtid: 20 min.
Jästid: 37°C, ca 45 min.
Ånga: ca 20 sek.
Ingångstemperatur: 230°C
Baktemperatur: 200°C
Baktid: (550 g) ca 25 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
391211
25 kg
Säck
500 kg (20x25 kg)

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.000
Vetemjöl
0.920
Bakels Tomatbröd
0.920
Bakels Torrjäst
0.020
Total vikt: 2.860

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg. 2 min på långsam hastighet och 5 minuter på på hög hastighet..
Degtemperatur: 26-28°C
Liggtid: 20 min.
Jästid: 37°C, ca 45 min.
Ånga: ca 20 sek.
Ingångstemperatur: 230°C
Baktemperatur: 200°C
Baktid: (550 g) ca 25 min.

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
391211
25 kg
Säck
500 kg (20x25 kg)