Översikt
En brödbas som ger ett mycket smakrikt bröd av medelhavskaraktär, med smak från tomat, lök och oregano.
En brödbas som ger ett mycket smakrikt bröd av medelhavskaraktär, med smak från tomat, lök och oregano.
Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.
240 dagar
Pulver
Gluten (vete), Kan innehålla spår av mjölk och ägg
Baguette, Bröd, Focaccia, Fralla, Hamburgerbröd & korvbröd, Pizza, Stenugnsbakat bröd, Tortillas
Blanda ingredienserna till en smidig deg. 2 min på långsam hastighet och 5 minuter på på hög hastighet..
Degtemperatur: 26-28°C
Liggtid: 20 min.
Jästid: 37°C, ca 45 min.
Ånga: ca 20 sek.
Ingångstemperatur: 230°C
Baktemperatur: 200°C
Baktid: (550 g) ca 25 min.
Blanda ingredienserna till en smidig deg. 2 min på långsam hastighet och 5 minuter på på hög hastighet..
Degtemperatur: 26-28°C
Liggtid: 20 min.
Jästid: 37°C, ca 45 min.
Ånga: ca 20 sek.
Ingångstemperatur: 230°C
Baktemperatur: 200°C
Baktid: (550 g) ca 25 min.
En brödbas för ljust matbröd med kostfibrer och hela frön. Basen har bra bakegenskaper och ger ett smakrikt och saftigt ...
Visa produktEn bas med superfröet chia och sädesslaget havre. Innehåller även grahamsmjöl, kornflingor och linfrön.
Visa produktEtt härligt mörkt bröd med fyllig smak. Brödet innehåller två olika surdegar, durum och råg.
Visa produktGourmetbas är en mångsidig brödbas som producerar bröd med en rund och fyllig smak. Passar för de flesta brödsorter.
Visa produktLångsamochfin är en brödbas som ger ett alldeles speciellt bröd som är mycket lätt att tycka om.
Visa produktLångsamofin Prebiotika har alla värden från vår klassiska Långsamofin plus extra fördelar från de egenskaper som cikoriarot erbjuder. Cikoriarot är ...
Visa produktEtt klassiskt Pane Maggia bröd är rustikt, stort och runt med en krispig skorpa och ett saftigt grovporigt inkråm, typiskt ...
Visa produktEn brödbas som ger ett saftigt bröd baserat på potatisflingor, som bidrar till brödets goda smak.
Visa produktHavrebröd med fyllig och god smak av havre. Innehåller 60% havre samt solrosfrö och gula linfrö.
Visa produktRåger är en fiberrik brödbas för mörkt bröd med en god rågsmak och syrlighet från surdeg.
Visa produktDet här koncentratet är perfekt utformat för alla olika typer av söta vetedegar.
Visa produktEtt koncentrat för kostnadseffektiv och rationell produktion av surdegsciabatta. Du får ett smakrikt bröd med karaktäristisk ciabattatextur. Passar till ett ...
Visa produktEtt koncentrat som är perfekt utformat för alla typer av söta vetedegar. Ger dina bakverk bra volym och mjukhet och ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige