NYHET
NYHET
IngredienserBRÖD
Blandningstid: ca 5+2 minuter.
Viltid: 20 minuter.
Degvikt: ca 500 g
Jästid: ca 45 minuter
Ingångstemperatur: 260°C
Baktemperatur: 230°C
Ånga: 20 sekunder.
Baktid: ca 35 minuter.
BACKBRÖD
Blandningstid: ca 5+5 minuter.
Viltid: 90 minuter i plastback, två vikningar.
Degvikt: ca 500 g
Jästid: ca 45 minuter i rumstemperatur.
Ingångstemperatur: 260°C
Baktemperatur: 230°C
Ånga: 20 sekunder.
Baktid: ca 35 minuter.
Fermdor® Active Durum innehåller aktiv jäst, surdeg och effektiva enzymer. Med denna produkt säkerställer du en brödproduktion med jämn och ...
Visa produktEn brödbas som ger ett mycket smakrikt bröd med en karaktär av soltorkade tomater, lök och oregano.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige