Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.

Gourmetbas

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

365 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Kategori

Kategori

Brödbaser

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.200
Gourmet Bas
0.500
Torrjäst
0.020
Vatten
1.000
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total vikt: 2.720

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 24-26 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 60 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 20 Sek
Baktemperatur: 200 °C
Baktid: (550 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

VETEmjöl, HAVREgryn, linfrö gula, siktat RÅGmjöl, torkad surdeg (durumVETEmjöl), salt, krossad RÅGmalt, mältade VETEflingor, KORNflingor, VETEGLUTEN, mjölbehandlingsmedel askorbinsyra, enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
400112
20 kg
Säck
36x20 EUR

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.200
Gourmet Bas
0.500
Torrjäst
0.020
Vatten
1.000
Färskjäst = Torrjästen x 3, samt minska vatten 50 g.
-
Total vikt: 2.720

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 24-26 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 60 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 20 Sek
Baktemperatur: 200 °C
Baktid: (550 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

VETEmjöl, HAVREgryn, linfrö gula, siktat RÅGmjöl, torkad surdeg (durumVETEmjöl), salt, krossad RÅGmalt, mältade VETEflingor, KORNflingor, VETEGLUTEN, mjölbehandlingsmedel askorbinsyra, enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
400112
20 kg
Säck
36x20 EUR