Dag 1
Blanda med vinge, 4 minuter på långsam hastighet, 4 minuter på hög hastighet.
Låt degen ligga i plastback i 1,5 timme och gör två treslag.
Kubba upp till 600 g bitar på mjölat bakbord.
Kyl över natten.
Dag 2
Jästid: i rumstemperatur 60 minuter.
Baka av i stenugn.
Ingångstemperatur: 270°C
Baktemperatur: 240°C
Ånga: 6 sekunder.
Baktid: ca 24 minuter.
Fermdor W Classic är ett vete-baserat surdegspulver. Produkten har en välbalanserad, traditionell smak med en mild smakprofil.
Visa produktGourmetbas är en mångsidig brödbas som producerar bröd med en rund och fyllig smak. Passar för de flesta brödsorter.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för mjukhet
Lecisoft Fri är en e-nummerfri brödförbättrare i pulverform som ger mjukhet under längre tid till alla typer av bröd.
Visa produktDetta saffransextrakt innehåller äkta råsaffran som förstärkts med aromämnen. Extraktet ger slutprodukten en klassisk smak av saffran och även vacker ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige