Grupp Deg
Ingrediens
KG
%
Vetemjöl
1.300
72.00
Vatten
1.000
55.00
0.500
28.00
0.150
8.50
Margarin
0.150
8.50
Färsk jäst
0.100
5.00
Total vikt: 3.200
Grupp Inkavling
Ingrediens
KG
%
0.325
25.00
Total vikt: 0.325
Grupp Dekoration
Ingrediens
KG
%
-
-
Total vikt: 0.000
  1. Degtemperatur: 26-28°C. 
  2. Körtid: 6 minuter på låg hastighet, 2 minuter på hög hastighet. 
  3. Arbetsmetod:
    • Kavla in Bakels Karité Guld och gör ett treslag. Kyl.
    • Kavla ner degen till
    6 mm och dela i 8 cm breda strimlor. Dela i trekanter.
    • Pensla med vatten och doppa i
    Bakels Fröblandning.
    Degvikt: 70 g. 
  4. Jästid: Ca 40 minuter i 32°C. 
  5. Baktemperatur: 200°C. Baktid: 14 minuter.
Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd