NYHET
NYHET
IngredienserBRÖD
Blandningstid: ca 4+8 minuter.
Viltid: 120 minuter i plastback, 3x3 slag.
Degvikt: ca 250 g
Vik försiktigt ihop degen till avlång form med olivolja och tillsätt tomatsås.
Baka av direkt i stenugn.
Baktemperatur: 300°C
Baktid: 4 minuter.
Med fyllning:
Baktemperatur: 250°C
Baktid: ca 5-6 minuter.
Fermdor® Active Durum innehåller aktiv jäst, surdeg och effektiva enzymer. Med denna produkt säkerställer du en brödproduktion med jämn och ...
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för mjukhet
En modern brödförbättrare som bibehåller brödets mjukhet under en längre tid.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige