Grupp Deg
Ingrediens
KG
Vatten
1.100
Vetemjöl Extra
0.800
Fullkornsmjöl Råg
0.800
Dinkelmjöl
0.400
0.200
Bakels Roggie m160 (rågskållning)
0.100
Bakels Fermdor Rustic
0.050
Salt
0.030
0.025
Total vikt: 3.505

1:Blanda alla ingredienserna i grytan.

2:Kör degen 10 min långsamt, och 2 min snabbt.

3: Låt degen vila i grytan i 20 min.

4: Väg av till lämpliga bitar.

5: Slå upp till limpor och ställ på plåt eller i ram.

6: Jäs till lagom storlek, ca 50-60 min.

7: Baka av med ingångs temp 230 C,ånga i ca 8 sec, och sänk till 190 C.

8: Baktid ca 35 min

9: Baka dem gärna i en stenugn för mer artisan bread.

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd, Formbröd, Frallor, Rågbröd