1:Blanda alla ingredienserna i grytan.
2:Kör degen 10 min långsamt, och 2 min snabbt.
3: Låt degen vila i grytan i 20 min.
4: Väg av till lämpliga bitar.
5: Slå upp till limpor och ställ på plåt eller i ram.
6: Jäs till lagom storlek, ca 50-60 min.
7: Baka av med ingångs temp 230 C,ånga i ca 8 sec, och sänk till 190 C.
8: Baktid ca 35 min
9: Baka dem gärna i en stenugn för mer artisan bread.
Bakmalt mörk special är ett flytande maltextrakt baserat på mältat korn. En utmärkt färgsättare till mörka brödtyper.
Visa produktFermdor Rustic är ett vete-baserat surdegspulver som används till 1-5% baserat på mjölvikt. Produkten levererar en rustik karaktär genom de ...
Visa produktSkållningar, Fibrer & Spannmålsprodukter, TTT-skållningar
Roggie G1500 är en produkt från vårt innovativa TTT-sortiment, naturprodukter tillverkade av rent råg, för att förbättra ditt bröd.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige