NYHET
NYHET
IngredienserBlandningstid: 10 minuter långsamt
Viltid: 30 minuter i grytan, blanda sedan ytterligare 1 minut.
Degvikt: 500 g
Väg upp och lätt i formar
Jästid: ca 40-45 minuter
Ingångstemperatur: 230°C
Baktemperatur: 180°C
Ånga: 7 sekunder
Baktid: ca 35 minuter
Topping: Bakels Frödekor
En mångsidiga produkt som är idealisk för alla typer av bruna bröd och kan till och med användas som substitut ...
Visa produktTorkat surdegspulver från råg med naturliga surdegsbakterier. Berikar brödet med en fyllig och rund smak.
Visa produktEn blandning av olika sädesslag och frön så som havregryn, hirs, linfrön, bovete och solrosfrön.
Visa produktLåt oss presentera en revolutionerande produkt - Lecisoft Råg - En anpassad tekniskt lösning för mjukhet i bröd med hög ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige