NYHET

Grupp Bröd
Ingrediens
KG
Vatten
1.100
Vetemjöl
0.300
0.015
0.075
Grovt rågmjöl
0.800
Rapsolja
0.050
0.012
0.050
Solroskärnor
0.300
0.300
0.020
Salt
0.030
Total vikt: 3.052
Grupp Topping
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000

Blandningstid: 10 minuter långsamt
Viltid: 30 minuter i grytan, blanda sedan ytterligare 1 minut.
Degvikt: 500 g
Väg upp och lätt i formar
Jästid: ca 40-45 minuter
Ingångstemperatur: 230°C
Baktemperatur: 180°C
Ånga: 7 sekunder
Baktid: ca 35 minuter
Topping: Bakels Frödekor

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd, Rågbröd