Kristi Himmelsfärd Dag, torsdag 29/5 håller vi stängt. Välkomna igen fredagen den 30/5 då vi har öppet som vanligt.

NYHET

Grupp Bröd
Ingrediens
KG
Vatten
1.100
Vetemjöl
0.300
0.015
0.075
Grovt rågmjöl
0.800
Rapsolja
0.050
0.012
0.050
Solroskärnor
0.300
0.300
Torrjäst
0.020
Salt
0.030
Total vikt: 3.052
Grupp Topping
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000

Blandningstid: 10 minuter långsamt
Viltid: 30 minuter i grytan, blanda sedan ytterligare 1 minut.
Degvikt: 500 g
Väg upp och lätt i formar
Jästid: ca 40-45 minuter
Ingångstemperatur: 230°C
Baktemperatur: 180°C
Ånga: 7 sekunder
Baktid: ca 35 minuter
Topping: Bakels Frödekor

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd, Rågbröd