Första Maj - Torsdagen den 1 Maj är Bakels Sweden stängt.

NYHET

Grupp Bröd
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.200
Vatten
1.000
0.500
0.060
Total vikt: 2.760
Grupp Backbröd
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.100
Vatten
1.000
0.300
0.060
Salt
0.015
Total vikt: 2.475

BRÖD
Blandningstid: ca 5+2 minuter.
Viltid: 20 minuter.
Degvikt: ca 500 g
Jästid: ca 45 minuter.
Ingångstemperatur: 240°C
Baktemperatur: 200°C
Ånga: 8 sekunder.
Baktid: ca 25 minuter.

BACKBRÖD
Blandningstid: ca 5+4 minuter.
Viltid: 90 minuter i plastback, två vikningar.
Degvikt: ca 500 g
Jästid: ca 45 minuter i rumstemperatur.
Ingångstemperatur: 260°C
Baktemperatur: 230°C
Ånga: 20 sekunder.
Baktid: ca 35 minuter.

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd