NYHET
NYHET
IngredienserBRÖD
Blandningstid: ca 5+2 minuter.
Viltid: 20 minuter.
Degvikt: ca 500 g
Jästid: ca 45 minuter.
Ingångstemperatur: 240°C
Baktemperatur: 200°C
Ånga: 8 sekunder.
Baktid: ca 25 minuter
BACKBRÖD
Blandningstid: ca 5+5 minuter.
Viltid: 90 minuter i plastback, två vikningar.
Degvikt: ca 500 g
Jästid: ca 45 minuter i rumstemperatur.
Ingångstemperatur: 260°
Baktemperatur: 230°C
Ånga: 20 sekunder.
Baktid: ca 35 minuter.
Fermdor® Active Durum innehåller aktiv jäst, surdeg och effektiva enzymer. Med denna produkt säkerställer du en brödproduktion med jämn och ...
Visa produktRåger är en fiberrik brödbas för mörkt bröd med en god rågsmak och syrlighet från surdeg.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige