NYHET
NYHET
IngredienserBRÖD
Blandningstid: ca 5+2 minuter.
Viltid: 20 minuter.
Degvikt: ca 500 g
Jästid: ca 45 minuter.
Ingångstemperatur: 240°C
Baktemperatur: 200°C
Ånga: 8 sekunder.
Baktid: ca 25 minuter.
BACKBRÖD
Blandningstid: ca 5+5 minuter.
Viltid: 90 minuter i plastback, två vikningar.
Degvikt: ca 500 g
Jästid: ca 45 minuter i rumstemperatur.
Ingångstemperatur: 260°C
Baktemperatur: 230°C
Ånga: 20 sekunder.
Baktid: ca 35 minuter.
Fermdor® Active Durum innehåller aktiv jäst, surdeg och effektiva enzymer. Med denna produkt säkerställer du en brödproduktion med jämn och ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige