Råger brödbas

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

180 dagar

Typ

Typ

Pulver

Kategori

Kategori

Brödbas & mix

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.060
Råger
0.500
Torrjäst
0.030
Vetemjöl
1.400
Total vikt: 2.990

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 28-30 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 55 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 10 Sek
Baktemperatur: 190 °C
Baktid: (550 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Rågmjöl, Vetemjöl, Siktat Rågmjöl, Vetegluten, Socker, Salt, Vegetabilisk Olja (Raps), Maltmjöl (korn), Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, Enzym, Torkad Surdeg (Råg)

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
0088
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.060
Råger
0.500
Torrjäst
0.030
Vetemjöl
1.400
Total vikt: 2.990

Metod

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 28-30 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 55 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 10 Sek
Baktemperatur: 190 °C
Baktid: (550 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Ingredienser

Rågmjöl, Vetemjöl, Siktat Rågmjöl, Vetegluten, Socker, Salt, Vegetabilisk Olja (Raps), Maltmjöl (korn), Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, Enzym, Torkad Surdeg (Råg)

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
0088
20 kg
Säck