Råger

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

180 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete, korn), Gluten (råg)

Kategori

Kategori

Brödbaser

Varumärke

Varumärke

Bakels

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.400
Vatten
1.060
Råger
0.500
Torrjäst
0.030
Total vikt: 2.990

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 28-30 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 55 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 10 Sek
Baktemperatur: 190 °C
Baktid: (550 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,450.00
Energi (kJ)
340.00
Fett (g)
5.00
därav mättat (g)
0.50
Kolhydrater (g)
55.00
därav sockerarter (g)
8.00
Fibrer (g)
8.00
Protein (g)
15.00
Natrium (g)
2.00

Ingredienser

RÅGmjöl, VETEmjöl, siktat RÅGmjöl, VETEGLUTEN, socker, salt, torkad surdeg (RÅG), vegetabilisk olja (raps), maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel askorbinsyra, enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
395911
20 kg
Säck
30x20kg

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.400
Vatten
1.060
Råger
0.500
Torrjäst
0.030
Total vikt: 2.990

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 28-30 °C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37 °C ca. 55 min
Ingångstemperatur: 230 °C
Ånga: ca. 10 Sek
Baktemperatur: 190 °C
Baktid: (550 g) ca. 25 min

Användning

Se recept.

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,450.00
Energi (kJ)
340.00
Fett (g)
5.00
därav mättat (g)
0.50
Kolhydrater (g)
55.00
därav sockerarter (g)
8.00
Fibrer (g)
8.00
Protein (g)
15.00
Natrium (g)
2.00

Ingredienser

RÅGmjöl, VETEmjöl, siktat RÅGmjöl, VETEGLUTEN, socker, salt, torkad surdeg (RÅG), vegetabilisk olja (raps), maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel askorbinsyra, enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
395911
20 kg
Säck
30x20kg