Majsbas

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

240 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Majsbitar
0.800
Torrjäst
0.025
Lecimax 2000
0.015
Vetemjöl
1.550
Salt
-
Total vikt: 3.440

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 28 °C
Liggtid: 10 min
Jästid: 37 °C ca. 45 min
Ånga: ca. 20 Sek
Baktemperatur: 210 °C

Användning

Se recept.

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (KJ)
1,600.00
Energi (Kcal)
380.00
Fett (g)
9.00
därav mättat (g)
3.00
Kolhydrater (g)
59.00
därav sockerarter (g)
1.00
Protein (g)
12.00
Natrium (g)
1.00
Salt (g)
3.00

Ingredienser

VETEmjöl, majsbitar, Solrosfrö, VETEGLUTEN, Salt, vegetabilisk olja (raps), Mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), gurkmeja, Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
392213
20 kg
Säck
20x20

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vatten
1.050
Majsbitar
0.800
Torrjäst
0.025
Lecimax 2000
0.015
Vetemjöl
1.550
Salt
-
Total vikt: 3.440

Arbetsbeskrivning

Blanda ingredienserna till en smidig deg.
Normal körtid.

Degtemperatur: 28 °C
Liggtid: 10 min
Jästid: 37 °C ca. 45 min
Ånga: ca. 20 Sek
Baktemperatur: 210 °C

Användning

Se recept.

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (KJ)
1,600.00
Energi (Kcal)
380.00
Fett (g)
9.00
därav mättat (g)
3.00
Kolhydrater (g)
59.00
därav sockerarter (g)
1.00
Protein (g)
12.00
Natrium (g)
1.00
Salt (g)
3.00

Ingredienser

VETEmjöl, majsbitar, Solrosfrö, VETEGLUTEN, Salt, vegetabilisk olja (raps), Mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), gurkmeja, Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
392213
20 kg
Säck
20x20