Översikt
Bakels Majsbas ger ett saftigt och smakrikt bröd med en fin gul färg. Hela bitar av majs tillsammans med solrosfrön ger ett inkråm med struktur. Passar till många olika applikationer.
Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.
240 dagar
Pulver
Gluten (vete), Kan innehålla spår av mjölk och ägg
Baguette, Bröd, Formbröd, Fralla, Hamburgerbröd & korvbröd, Knäckebröd, Skorpor, Tortillas
Blanda ingredienserna till en smidig deg.
2 min på låg hastighet, 5 min på hög hastighet
Degtemperatur: 28°C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37°C ca 45 min
Ånga: ca 20 Sek
Ingångstemperatur: 230°C
Baktemperatur: 200°C
Baktid: (550 g) ca 25 min
Se recept.
VETEmjöl, majsbitar, solrosfrö, VETEGLUTEN, salt, vegetabilisk olja (raps), mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), gurkmeja, mjölbehandlingsmedel askorbinsyra, enzym
Blanda ingredienserna till en smidig deg.
2 min på låg hastighet, 5 min på hög hastighet
Degtemperatur: 28°C
Liggtid: 20 min
Jästid: 37°C ca 45 min
Ånga: ca 20 Sek
Ingångstemperatur: 230°C
Baktemperatur: 200°C
Baktid: (550 g) ca 25 min
Se recept.
VETEmjöl, majsbitar, solrosfrö, VETEGLUTEN, salt, vegetabilisk olja (raps), mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (E472e), gurkmeja, mjölbehandlingsmedel askorbinsyra, enzym