1. Tillsätt samtliga ingredienser.
2. Blanda degen på låg hastighet i 3 minuter och sedan på hög hastighet i 4 minuter.
3. Låt degen vila 1 ½ timme i en back och gör treslag under tiden.
4. Mjöla bakbordet, vält ut degen och kubba 600 gram bitar och forma.
5. Lägg brödet på en mjölad träskiva eller mjölat papper på plåt. Ställ i kyl över natten.
6. Jäs i rumstemperatur och baka av i 23 minuter i 260 > 240°C i stenugn med 6 sekunder ånga.
Baktemperatur: 260 > 240°C
Baktid: 600 gram cirka 23 minuter
Ånga: 6 sekunder
Bakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för mjukhet
Lecisoft Fri är en e-nummerfri brödförbättrare i pulverform som ger mjukhet under längre tid till alla typer av bröd.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige