

Fermdor R Strong
Torkat surdegspulver från råg med naturliga surdegsbakterier. Berikar brödet med en fyllig och rund smak.
Visa produktAlla våra produkter är framtagna för att passa lokala marknader och kundbehov.
Torkat surdegspulver från råg med naturliga surdegsbakterier. Berikar brödet med en fyllig och rund smak.
Visa produktLångsamofin Prebiotika har alla värden från vår klassiska Långsamofin plus extra fördelar från de egenskaper som cikoriarot erbjuder. Cikoriarot är ...
Visa produktMed Fermdor® Active innehåller aktiv jäst, surdeg och effektiva enzymer. Med denna produkt säkerställer du en brödproduktion med jämn och ...
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för volym
Ett lågdoserande bakhjälpmedel för volym och fint inkråm.
Visa produktEn lättarbetad helmix för mjuka vita bröd av olika slag som tekakor, hamburgare och korvbröd. Tillsätt endast vatten och jäst ...
Visa produktEn ren natur produkt av vete, som du tillsätter för att förbättra ditt bröd. TTT-processen är en helt naturlig process ...
Visa produktFermdor R Classic är ett rågbaserat surdegspulver som används på 3-8% baserat på mjölvikt. En traditionellt mild surdeg med en ...
Visa produktFermdor Rustic är ett vete-baserat surdegspulver som används till 1-5% baserat på mjölvikt. Produkten levererar en rustik karaktär genom de ...
Visa produktFermdor W Classic är ett vete-baserat surdegspulver. Produkten har en välbalanserad, traditionell smak med en mild smakprofil.
Visa produktFermdor Durum är ett durumvete-baserat surdegspulver som används till 3-8% på mjölvikt. Aromkomponenterna är fylliga och balanserade med en äkta ...
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för mjukhet
En modern brödförbättrare som bibehåller brödets mjukhet under en längre tid.
Visa produktEtt flytande konserveringsmedel lämpligt till diverse jäsdegar. Sammansättningen förhindrar tillväxt av mögel och tråddragande bakterier.
Visa produktHavrebröd med fyllig och god smak av havre. Innehåller 60% havre samt solrosfrö och gula linfrö.
Visa produktEtt härligt mörkt bröd med fyllig smak. Brödet innehåller två olika surdegar, durum och råg.
Visa produktEn brödbas för ljust matbröd med kostfibrer och hela frön. Basen har bra bakegenskaper och ger ett smakrikt och saftigt ...
Visa produktEn rustik matbrödsbas med smak av råg och malt.
Visa produktEn smakrik brödbas med havre och kostfibrer som passar bra till fristående limpor eller tekakor. Bröden kan med fördel bakas ...
Visa produktEn brödbas med råg, som ger ett mörkare matbröd. Den har en fyllig smak och passar bra till fristående limpor ...
Visa produktEtt klassiskt Pane Maggia bröd är rustikt, stort och runt med en krispig skorpa och ett saftigt grovporigt inkråm, typiskt ...
Visa produktRåger är en fiberrik brödbas för mörkt bröd med en god rågsmak och syrlighet från surdeg.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige