Översikt
Ett lågdoserande bakhjälpmedel för maximal volym och fint inkråm.
Ett lågdoserande bakhjälpmedel för maximal volym och fint inkråm.
Torrt, mörkt och högst 25 °C. Max 65% luftfuktighet
365 dagar
Pulver
Gluten (vete)
Baguette, Bröd, Formbröd, Fralla, Fristående bröd, Frukostbröd, Fryst deg, Grovt bröd, Hamburgerbröd & korvbröd, Kaffebröd, Ljust bröd, Rågbröd
0,5%-0,75% på mjölmängden
VETEmjöl, askorbinsyra (E300), enzym
0,5%-0,75% på mjölmängden
VETEmjöl, askorbinsyra (E300), enzym
Bakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för volym
Lecifri E är en brödförbättrare för bakning utan emulagator vilket ger slutprodukten en renare innehållsförteckning.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för volym
Lecimax 2000 är en klassisk brödförbättrare i pulverform för volym och stabilitet i alla typer av gäsbröd.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för volym
Lecimax matbröd är en brödförbättrare för bakning helt utan e-nummer. Produkten är uppbyggd på olika typer av enzymer.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige