Översikt
En brödbas för ljust matbröd med kostfibrer och hela frön. Basen har bra bakegenskaper och ger ett smakrikt och saftigt bröd.
Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.
240 dagar
Pulver
Gluten (vete, råg)
Bagerivetemjöl 1200g
Vatten 1000g
Bakels BMX 500g
Bakels Torrjäst 30g
linfrö, VETEmjöl, hirs, klippta RÅGkärnor, VETEflingor, VETEfibrer, solrosfrö, salt, socker, vegetabilisk olja (palm), druvsocker, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel E472e, askorbinsyra (E300), enzym
Bagerivetemjöl 1200g
Vatten 1000g
Bakels BMX 500g
Bakels Torrjäst 30g
linfrö, VETEmjöl, hirs, klippta RÅGkärnor, VETEflingor, VETEfibrer, solrosfrö, salt, socker, vegetabilisk olja (palm), druvsocker, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel E472e, askorbinsyra (E300), enzym