Surdegsciabatta

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

270 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete, korn)

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl Starke
1,400.000
Vatten
1,250.000
Bakels Surdegs Ciabatta
140.000
Bakels Torrjäst
13.000
Total vikt: 2,803.000

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (KJ)
1,200.00
Energi (Kcal)
280.00
Fett (g)
1.00
Fett (därav mättat) (g)
0.50
Kolhydrater (g)
58.00
Kolhydrater (därav sockerarter) (g)
5.00
Protein (g)
8.50
Natrium (g)
7.50
Salt (g)
18.78

Ingredienser

VETEmjöl, Salt, Torkad Surdeg (VETE), Socker, Maltmjöl (korn), Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
20 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Vetemjöl Starke
1,400.000
Vatten
1,250.000
Bakels Surdegs Ciabatta
140.000
Bakels Torrjäst
13.000
Total vikt: 2,803.000

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (KJ)
1,200.00
Energi (Kcal)
280.00
Fett (g)
1.00
Fett (därav mättat) (g)
0.50
Kolhydrater (g)
58.00
Kolhydrater (därav sockerarter) (g)
5.00
Protein (g)
8.50
Natrium (g)
7.50
Salt (g)
18.78

Ingredienser

VETEmjöl, Salt, Torkad Surdeg (VETE), Socker, Maltmjöl (korn), Mjölbehandlingsmedel Askorbinsyra, Enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
20 kg
Säck