Surdegsciabatta

Lagring

Lagring

Förvaras svalt och torrt. (Max 15°C, max 65% luftfuktighet)

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

365 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete, korn)

Kategori

Kategori

Brödbaser

Varumärke

Varumärke

Bakels

Funktion

Funktion

Effektivitet

Ingredienser

Grupp Deg
Ingrediens
KG
Vetemjöl Starke
1.400
Vatten
1.250
Bakels Surdegs Ciabatta
0.140
Bakels Torrjäst
0.013
Total vikt: 2.803

Användning

Se Recept

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,200.00
Energi (kcal)
280.00
Fett (g)
1.00
därav mättat (g)
0.50
Kolhydrater (g)
58.00
därav sockerarter (g)
5.00
Protein (g)
8.50
Natrium (g)
7.50

Ingredienser

VETEmjöl, salt, torkad surdeg (VETE), maltmjöl (KORN), askorbinsyra (E300), enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
393711
20 kg
Säck
36x20

Ingredienser

Grupp Deg
Ingrediens
KG
Vetemjöl Starke
1.400
Vatten
1.250
Bakels Surdegs Ciabatta
0.140
Bakels Torrjäst
0.013
Total vikt: 2.803

Användning

Se Recept

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,200.00
Energi (kcal)
280.00
Fett (g)
1.00
därav mättat (g)
0.50
Kolhydrater (g)
58.00
därav sockerarter (g)
5.00
Protein (g)
8.50
Natrium (g)
7.50

Ingredienser

VETEmjöl, salt, torkad surdeg (VETE), maltmjöl (KORN), askorbinsyra (E300), enzym

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
393711
20 kg
Säck
36x20