Blandningstid: 5 + 10 minuter.
Degen skall vara vek när den är klar.
Låt degen vila i oljad bunke i 1,5-2 timmar. Vik 3 gånger under viltiden.
Dela upp i önskad storlek.
Lägg på plankor med durum och låt jäsa i 1 timma i rumstemperatur.
Baka av i stenugn.
Ingångstemperatur: 260°C
Baktemperatur: 200°C
Ånga: 10-15 sekunder
Baktider:
Bröd: 30 minuter
Baguette: 20 minuter
Bräck/frallor: 15 minuter
En mångsidiga produkt som är idealisk för alla typer av bruna bröd och kan till och med användas som substitut ...
Visa produktEtt koncentrat för kostnadseffektiv och rationell produktion av surdegsciabatta. Du får ett smakrikt bröd med karaktäristisk ciabattatextur. Passar till ett ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige