Pane Maggia Bianco

Lagring

Lagring

Kalla och torra förhållanden 15-25 °C. Undvik direkt solljus och frost, Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

365 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete)

Kategori

Kategori

Brödbaser

Varumärke

Varumärke

Bakels

Ingredienser

Grupp Deg
Ingrediens
KG
%
Vatten
1.000
80.00
Vetemjöl Starke
1.000
80.00
Bakels Pane Maggia Bianco
0.250
20.00
Salt
0.030
2.50
Bakels Torrjäst
0.010
0.80
Total vikt: 2.290

Arbetsbeskrivning

Steg 1: Väg upp samtliga ingredienser, börja med 75% av vattnet och kör 4 min långsamt.
Steg 2: Kör 10-12 minuter snabbt och börja strila i resterande del av vattnet 25% under bearbetning, så degen tar upp vattnet. Degen skall bli seg och blank och uppnå en temp på ca 28 C.
Steg 3: Lägg degen i en plastbunke, och vik den 3 ggr under ca 3 tim.
Steg 4: Vält upp degen på bordet och väg efter önskemål.
Steg 5: Jäs under duk och baka av i däckugnen med ånga och öppet spjäll efter halva tiden, baktid ca 18-24 min. brödet ska få en rejäl skorpa och färg.

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,400.00
Energi (kcal)
330.00
Fett (g)
1.50
därav mättat (g)
0.00
Kolhydrater (g)
65.00
därav sockerarter (g)
2.00
Protein (g)
12.00
Natrium (g)
0.00

Ingredienser

VETEmjöl, torkad surdeg (durumVETEmjöl), glukossirap, VETEGLUTEN, enzym, askorbinsyra (E300)

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
393210
12,5 kg
Säck
40x12.5 kg

Ingredienser

Grupp Deg
Ingrediens
KG
%
Vatten
1.000
80.00
Vetemjöl Starke
1.000
80.00
Bakels Pane Maggia Bianco
0.250
20.00
Salt
0.030
2.50
Bakels Torrjäst
0.010
0.80
Total vikt: 2.290

Arbetsbeskrivning

Steg 1: Väg upp samtliga ingredienser, börja med 75% av vattnet och kör 4 min långsamt.
Steg 2: Kör 10-12 minuter snabbt och börja strila i resterande del av vattnet 25% under bearbetning, så degen tar upp vattnet. Degen skall bli seg och blank och uppnå en temp på ca 28 C.
Steg 3: Lägg degen i en plastbunke, och vik den 3 ggr under ca 3 tim.
Steg 4: Vält upp degen på bordet och väg efter önskemål.
Steg 5: Jäs under duk och baka av i däckugnen med ånga och öppet spjäll efter halva tiden, baktid ca 18-24 min. brödet ska få en rejäl skorpa och färg.

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,400.00
Energi (kcal)
330.00
Fett (g)
1.50
därav mättat (g)
0.00
Kolhydrater (g)
65.00
därav sockerarter (g)
2.00
Protein (g)
12.00
Natrium (g)
0.00

Ingredienser

VETEmjöl, torkad surdeg (durumVETEmjöl), glukossirap, VETEGLUTEN, enzym, askorbinsyra (E300)

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
393210
12,5 kg
Säck
40x12.5 kg