Velvet Combo
Bakhjälpmedel för mjukhet, Bakhjälpmedel för volym
Visa produktAlla våra produkter är framtagna för att passa lokala marknader och kundbehov.
Bakhjälpmedel för mjukhet, Bakhjälpmedel för volym
Visa produktLåt oss presentera en revolutionerande produkt - Lecisoft Råg - En anpassad tekniskt lösning för mjukhet i bröd med hög ...
Visa produktLångsamofin Prebiotika har alla värden från vår klassiska Långsamofin plus extra fördelar från de egenskaper som cikoriarot erbjuder. Cikoriarot är ...
Visa produktMed Fermdor® Active innehåller aktiv jäst, surdeg och effektiva enzymer. Med denna produkt säkerställer du en brödproduktion med jämn och ...
Visa produktFermdor R Classic är ett rågbaserat surdegspulver som används på 3-8% baserat på mjölvikt. En traditionellt mild surdeg med en ...
Visa produktFermdor Durum är ett durumvete-baserat surdegspulver som används till 3-8% på mjölvikt. Aromkomponenterna är fylliga och balanserade med en äkta ...
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för mjukhet
En modern brödförbättrare som bibehåller brödets mjukhet under en längre tid.
Visa produktEtt härligt mörkt bröd med fyllig smak. Brödet innehåller två olika surdegar, durum och råg.
Visa produktEn bas för ett mörkt, fiberrikt matbröd med en god och fyllig smak. Bröden skall bakas sammanskuvade eller i form.
Visa produktRåger är en fiberrik brödbas för mörkt bröd med en god rågsmak och syrlighet från surdeg.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för volym
Lecimax matbröd är en brödförbättrare för bakning helt utan e-nummer. Produkten är uppbyggd på olika typer av enzymer.
Visa produktEn blandning av olika sädesslag och frön så som havregryn, hirs, linfrön, bovete och solrosfrön.
Visa produktBakvört special är ett flytande extrakt baserat på mältat korn som ger en starkt rostad och söt maltsmak.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige