Premium Oat Bread

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

270 dagar

Typ

Typ

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (havre, vete, korn)

Varumärken

Varumärken

Bakels

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Bakels Premium Oat Bread
0.500
Vetemjöl
1.200
Margarin
0.040
Bakels Torrjäst
0.030
Vatten
1.000
Total vikt: 2.770

Arbetsbeskrivning

Blanda alla ingredienser till en smidig deg.
Normala körtider.
Låt degen vila 15 minuter och väg upp till önskat produkt.
Jästid: 45 - 50 minuter.
Ingångstemperatur: 230° C.
Ånga: 6 sekunder.
Baktemperatur: 190° C.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
15 kg
Säck

Ingredienser

Grupp 1
Ingrediens
KG
Bakels Premium Oat Bread
0.500
Vetemjöl
1.200
Margarin
0.040
Bakels Torrjäst
0.030
Vatten
1.000
Total vikt: 2.770

Arbetsbeskrivning

Blanda alla ingredienser till en smidig deg.
Normala körtider.
Låt degen vila 15 minuter och väg upp till önskat produkt.
Jästid: 45 - 50 minuter.
Ingångstemperatur: 230° C.
Ånga: 6 sekunder.
Baktemperatur: 190° C.

Förpackning

Kod
Storlek
Typ
Antal enheter på lastpallar
15 kg
Säck