• Svenska
    • Engelska
  • Jobb
  • Nyheter
  • Kontakt
  • Mitt Bakels
    • Logga in
    • Registrera dig
Bakels Sweden Bakels Sweden Bakels Sweden
  • Produkter

    Produkter

    Bakels utvecklar, producerar och distribuerar innovativa ingredienser och lösningar för bagare och konditorer världen över.

    Våra produkter
    • Aromer & Färger
      • Aromer
      • Färger
      • Malt & Vört
      • Saffran
    • Bröd & Vetebröd
      • Brödbaser & Koncentrat
      • Brödförbättrare
      • Fröer, dekoration & topping
      • Jäst
      • Malt & vört
      • Mjölkpulver & Äggersättare
      • Surdeg FERMDOR®
      • Vetebrödsbaser & koncentrat
    • Fett & Margarin
    • Glans & Glaze
      • Brödglans
      • Glaze & Gelé
    • Industriella ingredienser
    • Konditori
      • Dessertmixer
      • Fyllningar, remonser & krämer
      • Non Temp
      • Smaksättning, glasyr & topping
      • Sockerpasta
      • Tryffelfyllningar
    • Konserveringsmedel
    • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • Alfa-Gel Emulgatorer
      • Bakpulver
      • Emulsioner
      • Kakmixer & Koncentrat
      • Pulverbaserade kakförbättrare
      • Stabilisatorer
    • Skiljeoljor
  • Recept

    Recept

    Våra bagare och applikationsspecialister har tagit fram recept som visar hur våra produkter kan användas.

    Våra recept
    • Bageri
    • Industri
    • Konditori
  • Tjänster

    Tjänster

    Vi tar fram marknadsledande ingredienser utifrån efterfrågan och trender i samarbete med kunder världen över.

    Läs mer
    • Centres of Competence

      • Surdeg
      • Bröd
      • Emulgeringsmedel för mjuka kakor
      • Oljor och fetter
      • Pettinice och glasyrer
      • Fruktfyllningar och glaseringar
    • Baking Centres

      • Schweiz
      • British Bakels
      • Australien
      • Thailand
      • Belgien
      • Ecuador
      • Mainland China
      • Sweden
    • Forskning och utveckling

      • Forskning och utveckling
  • Om

    Om

    Vårt engagemang sträcker sig långt bortom ingredienserna vi producerar – vår långa historia av forskning, utveckling och innovation är grunden för att vi gärna investerar i människor och kundsamarbeten.

    Läs mer
    • Om Bakels

      • Våra kunder
      • Verksamhetsmål
      • Kärnvärden
      • Bakels Sweden
    •  

      • Historia
      • Fakta och siffror
      • Jobb
  • Hem
  • Havrebrödkaka

Havrebrödkaka

Tillbaka till recept
HavrebrödkakaHavrebrödkaka
HavrebrödkakaHavrebrödkaka
  • Dela
    Facebook Twitter LinkedIn
Ladda ner PDF
E-post
Ingredienser
Grupp Deg
Ingrediens
KG
%
Vetemjöl
1.300
100.00
Vatten
1.000
77.00
Bakels Premium Oat Bread
0.500
38.50
Aromatic Bakmalt Ljus Special
0.150
11.50
Margarin
0.150
11.50
Färsk jäst
0.100
7.70
Total vikt: 3.200
Arbetsbeskrivning

 

  1. Degtemperatur: 26-28°C.
  2. Körtid: 6 minuter på låg hastighet, 2 minuter på hög hastighet.
  3. Liggtid: 15 minuter.
  4. Degvikt: 60 g.
  5. Jästid: Ca 45 minuter.
  6. Ånga: 2 sekunder.
  7. Baktemperatur: 240°C.
  8. Baktid: 6 minuter.
Produkter som används
  • Bakmalt Ljus Special
  • Premium Oat Bread
Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Baguette, Bröd, Crusty bread, Formbröd, Frallor, Fullkorn, Hamburgerbröd, Rågbröd, Toastbröd

Relaterade recept

Bakels BästaBas “Fullkorn”Bakels BästaBas “Fullkorn”
Bakels BästaBas “Fullkorn”

Bakels BästaBas “Fullkorn”

Bageri

Visa recept
Produkter
i
2 Produkter som används
  • Bästa-bas
  • Torrjäst
Bakels Chia o Havre “Fullkorn”Bakels Chia o Havre “Fullkorn”
Bakels Chia o Havre “Fullkorn”

Bakels Chia o Havre “Fullkorn”

Bageri

Visa recept
Produkter
i
2 Produkter som används
  • Chia- och Havrebas
  • Torrjäst
Bakels Gourmetbas” Fullkorn”Bakels Gourmetbas” Fullkorn”
Bakels Gourmetbas” Fullkorn”

Bakels Gourmetbas” Fullkorn”

Bageri

Visa recept
Produkter
i
2 Produkter som används
  • Gourmetbas
  • Torrjäst
Bakels Jogga “Fullkorn”Bakels Jogga “Fullkorn”
Bakels Jogga “Fullkorn”

Bakels Jogga “Fullkorn”

Bageri

Visa recept
Produkter
i
3 Produkter som används
  • Joggabröd
  • Lecimax matbröd
  • Torrjäst
Bakels Råger  “Fullkorn”Bakels Råger  “Fullkorn”
Bakels Råger  “Fullkorn”

Bakels Råger “Fullkorn”

Bageri

Visa recept
Chia- och Havrebas med purjolök och persiljaChia- och Havrebas med purjolök och persilja
Chia- och Havrebas med purjolök och persilja

Chia- och Havrebas med purjolök och persilja

Bageri

Visa recept
Produkter
i
2 Produkter som används
  • Chia- och Havrebas
  • Torrjäst
Dark LevainDark Levain
Dark Levain

Dark Levain

Bageri

Visa recept
Produkter
i
1 Produkter som används
  • Dark Levain
FrukosthavrebräckFrukosthavrebräck
Frukosthavrebräck

Frukosthavrebräck

Bageri

Visa recept
Produkter
i
3 Produkter som används
  • Bakmalt Ljus Special
  • Karité Guld
  • Premium Oat Bread
Gourmetbröd med frö & nötterGourmetbröd med frö & nötter
Gourmetbröd med frö & nötter

Gourmetbröd med frö & nötter

Bageri

Visa recept
Produkter
i
1 Produkter som används
  • Gourmetbas
HällakakaHällakaka
Hällakaka

Hällakaka

Bageri

Visa recept
Produkter
i
1 Produkter som används
  • Premium Oat Bread
Italian toastItalian toast
Italian toast

Italian toast

Bageri

Visa recept
Produkter
i
1 Produkter som används
  • Pane Maggia Bianco
Jogga baguetteJogga baguette
Jogga baguette

Jogga baguette

Bageri

Visa recept
Produkter
i
2 Produkter som används
  • Bakmalt Ljus Special
  • Joggabröd
Långsamofin dillknäckeLångsamofin dillknäcke
Långsamofin dillknäcke

Långsamofin dillknäcke

Bageri

Visa recept
Produkter
i
2 Produkter som används
  • Långsamofin
  • Torrjäst
Långsamofin hantverksbrödLångsamofin hantverksbröd
Långsamofin hantverksbröd

Långsamofin hantverksbröd

Bageri

Visa recept
Produkter
i
1 Produkter som används
  • Långsamofin
Malt & chiabröd med äpple & kanelMalt & chiabröd med äpple & kanel
Malt & chiabröd med äpple & kanel

Malt & chiabröd med äpple & kanel

Bageri

Visa recept
Produkter
i
5 Produkter som används
  • Bakmalt mörk special
  • Chiabas
  • Frödekor
  • Les Fruits Fruktfyllningar 70%
  • Lecisoft-fri

Relaterade produkter

Bakmalt Ljus SpecialBakmalt Ljus Special
Bakmalt Ljus Special

Bakmalt Ljus Special

Malt & vört, Malt & Vört

Bakmalt ljus special är ett flytande maltextrakt baserat på mältat korn särskilt avsett för användning till franskbröd.

Visa produkt
Premium Oat BreadPremium Oat Bread
Premium Oat Bread

Premium Oat Bread

Brödbaser & Koncentrat

Havrebröd med fyllig och god smak av havre. Innehåller 60% havre samt solrosfrö och gula linfrö. Bröd som bakas med ...

Visa produkt
Tillbaka till början

Navigering

  • Hem
  • Jobb

Om

  • Våra kunder
  • Verksamhetsmål
  • Kärnvärden
  • Historia
  • Fakta och siffror

Produkter

  • Produkter
  • Recept

Tjänster

  • Kompetenscentrum
  • Forskning och utveckling

Annat

  • Webbplatskarta

Huvudkontor

Box 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige

  •  +46 (0) 31 755 3500
  • info@bakelssweden.se

© 2021 Bakels Sweden

Bakels Sweden

Webbplats av Impact Media® Impact Media

Bakels Sweden

  • NavigeringMenu
  • Produkter
    • TillbakaMenu
    • Produkter
    • Aromer & Färger
      • TillbakaMenu
      • Aromer & Färger
      • Aromer
      • Färger
      • Malt & Vört
      • Saffran
    • Bröd & Vetebröd
      • TillbakaMenu
      • Bröd & Vetebröd
      • Brödbaser & Koncentrat
      • Brödförbättrare
      • Fröer, dekoration & topping
      • Jäst
      • Malt & vört
      • Mjölkpulver & Äggersättare
      • Surdeg FERMDOR®
      • Vetebrödsbaser & koncentrat
    • Fett & Margarin
    • Glans & Glaze
      • TillbakaMenu
      • Glans & Glaze
      • Brödglans
      • Glaze & Gelé
    • Industriella ingredienser
    • Konditori
      • TillbakaMenu
      • Konditori
      • Dessertmixer
      • Fyllningar, remonser & krämer
      • Non Temp
      • Smaksättning, glasyr & topping
      • Sockerpasta
      • Tryffelfyllningar
    • Konserveringsmedel
    • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • TillbakaMenu
      • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • Alfa-Gel Emulgatorer
      • Bakpulver
      • Emulsioner
      • Kakmixer & Koncentrat
      • Pulverbaserade kakförbättrare
      • Stabilisatorer
    • Skiljeoljor
  • Recept
    • TillbakaMenu
    • Recept
    • Bageri
    • Industri
    • Konditori
  • Om
    • TillbakaMenu
    • Om
    • Kärnvärden
    • Fakta och siffror
    • Historia
    • Jobb
    • Verksamhetsmål
    • Våra kunder
    • Bakels Sweden
  • Tjänster
    • TillbakaMenu
    • Tjänster
    • Kompetenscentrum
    • Bagericentrum
      • TillbakaMenu
      • Bagericentrum
      • Schweiz
      • British Bakels
      • Australien
      • Thailand
      • Ecuador
      • Belgien
      • Mainland China
      • Sweden
    • Forskning och utveckling
  • Nyheter
  • Kontakt
  • Logga in
  • Registrera dig
  • Välj ett land Menu
  • Afrika
    • Tillbaka Menu
    • Sydafrika
  • Asien
    • Tillbaka Menu
    • Filippinerna
    • Hong Kong
    • Indien
    • Kinesiska Fastlandet
    • Malaysia
    • Singapore
  • Europa
    • Tillbaka Menu
    • Belgien
    • Finland
    • Irland
    • Nederländerna
    • Polen
    • Ryska Federationen
    • Schweiz
    • Storbritannien
    • Sverige
  • Oceanien
    • Tillbaka Menu
    • Australien
    • Fiji
    • Nya Zeeland
    • Nya Zeeland - ätbara oljor
  • Sydamerika
    • Tillbaka Menu
    • Brasilien
    • Chile
    • Ecuador
    • Peru
  • Visit Bakels Group
  • Filtrera produkter Menu
  • Kategorier
    • Tillbaka Menu
    • Aromer & Färger
      • Tillbaka Menu
      • Aromer & Färger
      • Saffran
      • Aromer
      • Färger
      • Malt & Vört
    • Bröd & Vetebröd
      • Tillbaka Menu
      • Bröd & Vetebröd
      • Brödförbättrare
      • Brödbaser & Koncentrat
      • Vetebrödsbaser & koncentrat
      • Skållningar, Fibrer & Spannmålsprodukter
      • Malt & vört
      • Fröer, dekoration & topping
      • Jäst
      • Surdeg FERMDOR®
      • Mjölkpulver & Äggersättare
    • Fett & Margarin
    • Glans & Glaze
      • Tillbaka Menu
      • Glans & Glaze
      • Glaze & Gelé
      • Brödglans
    • Industriella ingredienser
    • Konditori
      • Tillbaka Menu
      • Konditori
      • Non Temp
      • Fyllningar, remonser & krämer
      • Tryffelfyllningar
      • Dessertmixer
      • Smaksättning, glasyr & topping
      • Sockerpasta
    • Konserveringsmedel
    • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • Tillbaka Menu
      • Mjuka Kakor & Kakförbättrare
      • Alfa-Gel Emulgatorer
      • Kakmixer & Koncentrat
      • Stabilisatorer
      • Bakpulver
      • Pulverbaserade kakförbättrare
      • Emulsioner
    • Skiljeoljor
  • Färdig produkt
    • Tillbaka Menu
    • Arraksbollar
    • Artisan Premium Bread
    • Baguette
    • Bakverk
    • Berliner
    • Brioche
    • Bröd
    • Brownie
    • Bullar
    • Cheesecake
    • Ciabatta
    • Cookies
    • Croissant
    • Cupcake
    • Dessert
    • Doughnut
    • Eclairs
    • Fiberrikt
    • Fikabröd
    • Focaccia
    • Formbröd
    • Fralla
    • Fristående bröd
    • Frukostbröd
    • Fryst deg
    • Fyllningar
    • Glass
    • Grovt bröd
    • Hamburgerbröd & korvbröd
    • Kaffebröd
    • Kex
    • Knäckebröd
    • Kondisbitar
    • Konfektyr
    • Krämer
    • Kyld deg
    • Ljust bröd
    • Madeirakaka
    • Mandelmassa
    • Matbröd
    • Mjuka kakor
    • Muffins
    • No bake
    • Petit Choux
    • Pizza
    • Profiteroles
    • Punchrullar
    • Rågbröd
    • Rulltårta
    • Sammanskuvade bröd
    • Semlor
    • Skorpor
    • Snackskakor
    • Sockerkaka
    • Sockerkaka / Anslag / Tårtbotten
    • Stenugnsbakat bröd
    • Tårta
    • Wienerbröd
  • Varumärken
    • Tillbaka Menu
    • Aromatic
    • Bakels
    • Fermdor
    • Pettinice
    • Saffran Gold
    • TTT
  • Ingrediensfunktioner
    • Tillbaka Menu
    • E-nummerfritt
    • Ekologiskt
    • Glutenfri
    • Halal
    • Kosher
    • Natural flavour
    • Naturligt
    • Palmfri
    • Utan tillsatt socker
    • Vegan
  • Filterrecept Menu
  • Kategorier
    • Tillbaka Menu
    • Bageri
    • Industri
    • Konditori
  • Produkt
    • Tillbaka Menu
    • Actiwhite
    • Aromatic Aromer
    • Aromatic bakpulver
    • Aromatic Färger
    • Bagerimargarin
    • Bakels Brilliantkräm
    • Bakmalt Ljus Special
    • Bakmalt mörk special
    • Bästa-bas
    • Berlinermix
    • Cheesecake
    • Chia- och Havrebas
    • Chiabas
    • Colco
    • Dark Levain
    • Dark Truffle
    • Diamond Glaze
    • Digestive Bisquit Crumb
    • Dorothy
    • Fond Royale
    • Fond Suisse
    • Frödekor
    • GL 16 Neutral
    • Glossy
    • Gourmetbas
    • Joggabröd
    • Karité Guld
    • Långsamofin
    • Lecimax matbröd
    • Lecisoft-fri
    • Les Fruits Fruktfyllningar 70%
    • Majsbas
    • Millionaires caramel
    • Muffin & Cake
    • Multibas
    • Multimix kakbas
    • No Bake
    • Non Temp Blond
    • Non Temp Ljus
    • Non Temp Mörk
    • Non Temp Vit
    • Ovalett Special
    • Pane Maggia Bianco
    • Pettinice Premium Sugar Paste
    • Premium Oat Bread
    • Remonser och fyllningar
    • Rollex för vetebröd
    • Saffransextrakt Duo
    • Saphire Glaze
    • Semlefyllning
    • Sweet Dough Concentrate
    • Torrjäst
    • Vegan Multimix Complete
    • White Fudgice
  • Applikationer
    • Tillbaka Menu
    • Baguette
    • Brioche
    • Bröd
    • Brownie
    • Cheesecake
    • Cookies
    • Croissant
    • Crusty bread
    • Crusty Roll
    • Cupcake
    • Dessert
    • Doughnut
    • Flatbread
    • Formbröd
    • Frallor
    • Fruit tarte
    • Fullkorn
    • Gateaux
    • Glass
    • Glutenfritt
    • Hamburgerbröd
    • Hot cross bun
    • Kall deg
    • Kex
    • Kondis
    • Madeleines
    • Muffins
    • Multiseed
    • No bake
    • Panettone
    • Pannkakor
    • Petit Choux
    • Rågbröd
    • Rulltårta
    • Sausage Roll
    • Savoury food
    • Scones
    • Scotch roll
    • Småkaka
    • Sockerkaka
    • Sockerkaka / Anslag / Tårtbotten
    • Specialbröd
    • Stollen
    • Surdegsbröd
    • Tårta
    • Toastbröd
    • Toastbröd
    • Vaniljkräm
    • Vetebröd
    • Wienerbröd
  • Tillfälle
    • Tillbaka Menu
    • Glutenfritt
    • Halloween
    • Jul
    • Påsk
    • Sommar
    • Veganskt
    • Vinter
  • Filter News Menu
  • Kategorier
    • Tillbaka Menu
    • Bakels Sweden
    • Bakels Trend Alert
    • Bakels Worldwide Review tidning
    • Event och mässor
    • Övrigt
    • Produktnyheter
    • Receptsamlingar
    • Trender & insikter
  • Archives
    • Tillbaka Menu
    • december 2020
    • november 2020
    • september 2020
    • juni 2020
    • maj 2020
    • mars 2020
    • februari 2020
    • december 2019
    • november 2019
    • september 2019
    • mars 2019
    • februari 2019
    • januari 2019
  • Tags
    • Tillbaka Menu
    • Artisan Premium Bread
    • baka
    • baka veganskt
    • Bakels Sweden
    • Bakels trend alert
    • bakelsworldwide
    • bakelsworldwidereview
    • bakning
    • covid19
    • Dark Levain
    • donuts
    • doughnuts
    • fruktfyllningar
    • fyllningar
    • inspiration
    • kakbas
    • kakmix
    • mjuka kakor
    • muffins
    • muffinsmix
    • non temp
    • pajer
    • pettinice
    • produktlansering
    • produktlanseringar
    • produktnyhet
    • produktnyheter
    • recept
    • receptinispiration
    • receptserie
    • recipe inspiration
    • recipes
    • sugar paste
    • trend alert
    • trender
    • trends
    • vegan
    • veganism
    • vegansk kakmix
    • veganskt
  • Filter Insights Menu
  • Kategorier
    • Tillbaka Menu
    • Bakels Trend Alert
  • Tags
    • Tillbaka Menu
    • Doughnuts
    • Inspiration
    • Recipes
    • Trend Alert

Bakels världen över

  • Afrika

    • Sydafrika
  • Asien

    • Filippinerna
    • Hong Kong
    • Indien
    • Kinesiska Fastlandet
    • Malaysia
    • Singapore
  • Europa

    • Belgien
    • Finland
    • Irland
    • Nederländerna
    • Polen
    • Ryska Federationen
    • Schweiz
    • Storbritannien
    • Sverige
  • Oceanien

    • Australien
    • Fiji
    • Nya Zeeland
    • Nya Zeeland - ätbara oljor
  • Sydamerika

    • Brasilien
    • Chile
    • Ecuador
    • Peru
Besök Bakels Group
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Nyhetsbrev