NYHET
Översikt
Ett allsidigt bakhjälpmedel med emulgator som ger både volym, mjukhet och god färskhållning. Produkten ger mycket bra resultat för alla olika sorters bröd och vetebröd.
NYHET
NYHET
Ett allsidigt bakhjälpmedel med emulgator som ger både volym, mjukhet och god färskhållning. Produkten ger mycket bra resultat för alla olika sorters bröd och vetebröd.
Förvaras torrt och inte över +25°C. (Max 65% luftfuktighet)
270 dagar
Pulver
Gluten (vete)
Bröd, Formbröd, Fralla, Fristående bröd, Frukostbröd, Grovt bröd, Hamburgerbröd & korvbröd, Ljust bröd, Vetebröd
0,5-1% baserat på mjölmängden.
VETEmjöl, emulgeringsmedel E472e, druvsocker, mjölbehandlingsmedel askorbinsyra, enzym
0,5-1% baserat på mjölmängden.
VETEmjöl, emulgeringsmedel E472e, druvsocker, mjölbehandlingsmedel askorbinsyra, enzym
Bakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för volym
Lecifri E är en brödförbättrare för bakning utan emulagator vilket ger slutprodukten en renare innehållsförteckning.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för volym
Lecimax 2000 är en klassisk brödförbättrare i pulverform för volym och stabilitet i alla typer av gäsbröd.
Visa produktUtmärkt resultat till låg dosering - 1% på mjölmängd. Vi vet att säker produktionskvalitet är nyckeln till framgångsrik brödproduktion. Med Lecimax ...
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för mjukhet
Lecisoft Fri är en e-nummerfri brödförbättrare i pulverform som ger mjukhet under längre tid till alla typer av bröd.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för mjukhet
En modern brödförbättrare som bibehåller brödets mjukhet under en längre tid.
Visa produktLåt oss presentera en revolutionerande produkt - Lecisoft Råg - En anpassad tekniskt lösning för mjukhet i bröd med hög ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige