Grupp Degberedning
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.100
Vatten
1.000
0.600
0.300
Purjolök
0.015
Persilja
0.015
Total vikt: 3.030
Grupp Topping
Ingrediens
KG
Cheddarost
0.100
Torkad Dill
0.050
Total vikt: 0.150

Steg 1: Blanda alla ingredienser och kör degen 4min långsamt och 3min snabbt.
Steg 2: Väg upp i önskade vikter, låt degen vila ca 10min.
Steg 3: Gör färdigt brödet och jäs i ca 45min
Steg 4: Blanda riven cheddarost och dill
Steg 5: När brödet är färdig jäst så ta ut dem och lägg på toppingen innan bakning.
Steg 6: Baka med ingångtemp på 240C och sänk till 210C, ånga ca 8 sec
baktiden är ca 22-25 min vid större bröd.

Kategori

Kategori

Bageri

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd