Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.
Grupp Degberedning
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.100
Vatten
1.000
0.600
0.030
Purjolök
0.015
Persilja
0.015
Total vikt: 2.760
Grupp Topping
Ingrediens
KG
Cheddarost
0.100
Torkad Dill
0.050
Total vikt: 0.150

Steg 1: Blanda alla ingredienser och kör degen 4 minuter långsamt och 3 minuter snabbt.
Steg 2: Väg upp i önskade vikter, låt degen vila ca 10 minuter.
Steg 3: Gör färdigt brödet och jäs i ca 45 minuter.
Steg 4: Blanda riven cheddarost och dill.
Steg 5: När brödet är färdigjäst så ta ut dem och lägg på toppingen innan bakning.
Steg 6: Baka med ingångtemp på 240C och sänk till 210C, ånga ca 8 sekunder. Baktiden är ca 22-25 minuter vid större bröd.

Kategori

Kategori

Bageri

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Sommar

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd