1: Väg upp alla ingredienser i en deg gryta.
2: Kör degen 4 minuter långsamt, och 6-8 minuter snabbt
3: Lägg upp degen i en plastback med lite olja i, lägg ett lock på.
4: Gör några slag under tiden degen vilar, ca 2-3 timmar.
5: Lägg upp degen på ett mjölat bord och väg av bitar efter önskemål.
6: Låt bröden jäsa i rumstemperatur under en duk, ca 60 minuter.
7: Baka i en däckugn för bästa resultat, med hög ingångs temp (270°C)
8: Ånga rejält och sänk tempen till ca 230°C.
9: Öppna spjället efter halva baktiden, och baka färdigt så du får en fin mörk skorpa på brödet.
10: ca 18-24 minuter beroende av storlek på bröd.
Med Fermdor® Active innehåller aktiv jäst, surdeg och effektiva enzymer. Med denna produkt säkerställer du en brödproduktion med jämn och ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige