Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.
Grupp Deg
Ingrediens
KG
%
Vatten
1.100
35.90
Fullkornsvetemjöl (powerwheate)
0.800
26.10
0.500
16.30
Vetemjöl Extra
0.500
16.30
Svart Sirap
0.100
3.20
0.015
0.50
0.030
1.00
0.020
0.70
Total vikt: 3.065

1: Kör degen ca 10 min långsamt, 2min snabbt.

2: Låt degen vila i ca 20 min.

3: Väg upp degen i lämpliga bitar.

4: Jäst i ca 60min.

5: Ånga i 8 sec.

6: Baktemp 240C sänk till 190C

7: Baktid ca 30 min fristående limpa, inskuvad ca 40-45 min

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd, Fullkorn, Rågbröd