Blandningstid: 1o minuter på långsam fart, 2 minuter på snabb fart
Liggtid: 20 minuter
Dela degen i önskade vikter.
Jästid: 60 minuter
Ånga: 8 sekunder
Ingångstemperatur: 240°C
Baktemperatur: 190°C
Baktid: 30 minuter för fristående bröd, sammansatta 40-45 minuter.
Bakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för frys
Lecicool är en brödförbättrare för produkter som ska förvaras i kyl eller frys. Ger också volym och stabilitet.
Visa produktBakhjälpmedel, Bakhjälpmedel för volym
Lecimax 2000 är en klassisk brödförbättrare i pulverform för volym och stabilitet i alla typer av gäsbröd.
Visa produktRåger är en fiberrik brödbas för mörkt bröd med en god rågsmak och syrlighet från surdeg.
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige