Grupp Deg
Ingrediens
KG
Vetemjöl Extra
1.000
Vatten
1.000
0.250
Salt
0.030
0.010
Total vikt: 2.290

1:Blanda alla ingrediender i en gryta.

2: Kör degen ca 7 min långsamt och 10-15 min snabbt, degen bör lyfta sig från botten innan den är klar.

3: Låt degen vila i plastback i minst 3 timmar, gör några slag på degen  varje timme.

4: Lägg upp degen på ett oljat bord och hacka upp den i önskade bitar.

5: Lägg degen i formar med olivolja i, och ställ dem i jässkåpet,eller i kyl för nästa dag.

6. När degen har jäst upp till kant så strila olivolja över tryck med fingrarna ner i degen, lägg på tex oliver, torkade tomater, fetaost,oregano, mm

7: Baka av dem i ingångtemp 240C med lite ånga, sänk tempen till 200C och baka dem färdigt i 18-25 min beroende på storlek på formen.

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd, Savoury, Specialbröd