Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få uppdateringar med inspiration, kunskap och de senaste trenderna inom bageribranschen.
Grupp Deg
Ingrediens
KG
Vetemjöl Extra
1.000
Vatten
1.000
0.250
Salt
0.030
0.010
Total vikt: 2.290

1:Blanda alla ingrediender i en gryta.

2: Kör degen ca 7 min långsamt och 10-15 min snabbt, degen bör lyfta sig från botten innan den är klar.

3: Låt degen vila i plastback i minst 3 timmar, gör några slag på degen  varje timme.

4: Lägg upp degen på ett oljat bord och hacka upp den i önskade bitar.

5: Lägg degen i formar med olivolja i, och ställ dem i jässkåpet,eller i kyl för nästa dag.

6. När degen har jäst upp till kant så strila olivolja över tryck med fingrarna ner i degen, lägg på tex oliver, torkade tomater, fetaost,oregano, mm

7: Baka av dem i ingångtemp 240C med lite ånga, sänk tempen till 200C och baka dem färdigt i 18-25 min beroende på storlek på formen.

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bröd, Savoury, Specialbröd