1:Blanda alla ingrediender i en gryta.
2: Kör degen ca 7 min långsamt och 10-15 min snabbt, degen bör lyfta sig från botten innan den är klar.
3: Låt degen vila i plastback i minst 3 timmar, gör några slag på degen varje timme.
4: Lägg upp degen på ett oljat bord och hacka upp den i önskade bitar.
5: Lägg degen i formar med olivolja i, och ställ dem i jässkåpet,eller i kyl för nästa dag.
6. När degen har jäst upp till kant så strila olivolja över tryck med fingrarna ner i degen, lägg på tex oliver, torkade tomater, fetaost,oregano, mm
7: Baka av dem i ingångtemp 240C med lite ånga, sänk tempen till 200C och baka dem färdigt i 18-25 min beroende på storlek på formen.
Ett klassiskt Pane Maggia bröd är rustikt, stort och runt med en krispig skorpa och ett saftigt grovporigt inkråm, typiskt ...
Visa produktBox 13099 402 52 Göteborg Besöksadress: von Utfallsgatan 26-30 415 05 Göteborg Sverige