NYHET

Grupp Bagels
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.400
Vatten
1.000
0.500
Olja
0.120
Gul sirap
0.060
Salt
0.020
0.018
0.007
Total vikt: 3.125
Grupp Topping
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000

Blandningstid: 5 + 2 minuter
Viltid: 2x10 minuter
Degvikt: 100 g

Gör ett hål i mitten, lägg på en plåt klädd med papper. Pensla med vatten och doppa i Fröblandning. Låt vila i cirka 30 minuter. Ställ i kylen för att jäsa över natten.

Jästid: i rumstemperatur ca 45 minuter
Ingångstemperatur: 240°C
Baktemperatur: 200°C
Ånga: 40 sekunder
Baktid: ca 13-14 minuter

Färdig produkt

Färdig produkt

Bagels, Specialbröd