Soft Dough Concentrate

Lagring

Lagring

Torrt, rumstemperatur ej över 25°C och max 65% luftfuktighet.

Hållbarhetstid

Hållbarhetstid

270 dagar

Produkttyp

Produkttyp

Pulver

Allergener

Allergener

Gluten (vete), Mjölk

Kategori

Kategori

Brödbaser

Varumärke

Varumärke

Bakels

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
<5
Energi (kcal)
<1
Fett (g)
3.00
därav mättat (g)
2.00
Kolhydrater (g)
59.00
därav sockerarter (g)
28.00
Kostfibrer (g)
4.00
Protein (g)
12.00
Natrium (g)
3.00
motsvarar ca (g salt)
7.00

Ingredienser

VETEmjöl, druvsocker, VETEGLUTEN, VASSLEpulver, bakpulver E450 och E500, salt, förtjockningsmedel pektin och karragenan, emulgeringsmedel E 471, arom, mjölbehandlingsmedel askorbinsyra, enzym, färgämne (E160a)

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
374210
20 kg
Säck

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
<5
Energi (kcal)
<1
Fett (g)
3.00
därav mättat (g)
2.00
Kolhydrater (g)
59.00
därav sockerarter (g)
28.00
Kostfibrer (g)
4.00
Protein (g)
12.00
Natrium (g)
3.00
motsvarar ca (g salt)
7.00

Ingredienser

VETEmjöl, druvsocker, VETEGLUTEN, VASSLEpulver, bakpulver E450 och E500, salt, förtjockningsmedel pektin och karragenan, emulgeringsmedel E 471, arom, mjölbehandlingsmedel askorbinsyra, enzym, färgämne (E160a)

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
374210
20 kg
Säck