Grupp Sticky Bun
Ingrediens
KG
Vetemjöl
1.900
Vatten
1.000
0.500
Socker
0.300
Rapsolja
0.250
0.050
Kardemumma, malen
0.020
Total vikt: 4.020
Grupp Topping
Ingrediens
KG
-
Total vikt: 0.000

Blandningstid: Blanda med vinge, 5 minuter på låg hastighet, 3 minuter på hög hastighet.
Viltid: 10 minuter.
Kavla till 2,5 mm.
Om fyllning önskas, tillsätt valfri Bakels Remons
Degvikt: 60 g.
Antal: 24 st.
Bakas i kapsel (30x40cm).
Rasktid: 80-90 minuter.
Ingångstemperatur: 190°C
Baktemperatur: 170°C
Baktid: 20 minuter.
Dekorera med valfri Bakels Tryffel

Kategori

Kategori

Bageri

Färdig produkt

Färdig produkt

Bulle, Vetebröd