Grupp Saffransbulle
Ingrediens
KG
3.000
Vatten
1.000
0.050
0.050
0.060
0.020
Total vikt: 4.180
Grupp Mördeg till dekor
Ingrediens
KG
Vetemjöl
0.300
0.200
Socker
0.100
Total vikt: 0.600
Grupp Fyllning / Glans
Ingrediens
KG
-
-
Total vikt: 0.000

Blanda med vinge, 3 minuter på låg hastighet och 3 minuter på hög hastighet.
Viltid: 20 minuter.
Väg upp i önskad vikt och rundriv. Lägg i formar.
Jästid: 50 minuter.
Spritsa i Bakels Säterremons.
Dekorera med en stjärna av mördeg.
Stryk bullen med Glossy och strö över pärlsocker.
Baktemperatur: 200°C
Baktid: 10-12 minuter.

Kategori

Kategori

Bageri

Högtid/Säsong

Högtid/Säsong

Jul

Färdig produkt

Färdig produkt

Bulle, Vetebröd