Grupp 1
Ingrediens
KG
%
Vetemjöl Extra
1.600
100.00
Vatten
1.000
62.00
0.064
4.00
Salt
0.032
2.00
Blandade oliver
0.500
-
Total vikt: 3.196
  1. Tillsätt alla ingredienser utom oliverna i en deg mixer.
  2. Blanda i 6 minuter på låg hastighet och 2 minuter på hög hastighet.
  3. Tillsätt oliver och blanda i 2 minuter på låg hastighet tills det är klart.
  4. Vila i 45 minuter.
  5. Väg upp: stor limpa – 920 g, liten limpa – 470 g, baguette – 320 g.
  6. Jäs i 45 minuter vid 28°C, 75 % luftfuktighet.
  7. Grädda i 230°C, med ånga: stor limpa - 30 minuter, liten limpa - 24 minuter, baguette – 18 minuter
Visningsförhållanden

Visningsförhållanden

Rumstemperatur

Kategori

Kategori

Bageri