Observera att vi har stängt Långfredag 29/3 och Annandag Påsk 1/4. Vi önskar en trevlig påsk!

Rågskållning

Allergener

Allergener

Gluten (råg)

Kategori

Kategori

TTT-skållningar

Användning

2-5% tillsatts på mjölmängden. tillsätt 2,5gr vatten av mängden Roggie.

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,400.00
Energi (kcal)
340.00
Fett (g)
1.50
därav mättat (g)
0.50
Kolhydrater (g)
64.00
därav sockerarter (g)
2.50
Fibrer (g)
13.00
Protein (g)
9.00
Natrium (g)
0.50

Ingredienser

RÅGmjöl

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
25 kg
Säck

Användning

2-5% tillsatts på mjölmängden. tillsätt 2,5gr vatten av mängden Roggie.

Näringsinformation

Produkttyp
Värde
Energi (kJ)
1,400.00
Energi (kcal)
340.00
Fett (g)
1.50
därav mättat (g)
0.50
Kolhydrater (g)
64.00
därav sockerarter (g)
2.50
Fibrer (g)
13.00
Protein (g)
9.00
Natrium (g)
0.50

Ingredienser

RÅGmjöl

Förpackning

Kod
Storlek
Produkttyp
Antal enheter på lastpallar
25 kg
Säck